Taller Musicals 

Què passaria si personatges fora dels musicals, es convertissin en artistes? 

L’11 de juliol, els joves participants del casal Colectic  van venir a la Filmoteca per prendre part en una activitat única.   

En el marc del cicle actual de #FilmoXica, dedicat als Musicals, es va dur a terme un taller molt imaginatiu. Dividits en petits grups, els joves van tenir l’oportunitat d’actuar com a productors cinematogràfics i crear una pel·lícula protagonitzada per alguns dels personatges més famosos, com ara Harry Potter o Spiderman. L’únic requisit era que aquests personatges havien d’incloure’s en el món musical d’alguna altra pel·lícula, com ara Mary Poppins o Grease. L’Espai Caralt es va transformar en una oficina de dissenyadors, on els joves van poder explorar la seva creativitat amb la creació del pòster promocional de la seva pròpia pel·lícula.  

 Després van haver de defensar la seva idea en un format pitching i convèncer a la resta dels seus companys que anessin a veure la seva pel·lícula. De l’activitat van sortir propostes molt interessants, com “Ava Poppins”, una Mary Poppins que de nit es transforma en Avatar, “Harry Frozen”, un Harry Potter que s’enamora de l’Elsa de Frozen o “Spider-Grease” on l’Spiderman protegeix a la Sandy i al Danny de tres malvades, les “Pink Ladies”.  

Us deixem amb un petit tast de l’activitat: 

Deixa un comentari