FilmoXica: Tintín i l’èxit d’unir el còmic i la pantalla 

Durant la primera etapa d’aquest 2023, infants i famílies han pogut gaudir amb èxit del cicle Còmics i Cinema dins del programa FilmoXica. El darrer diumenge 19 i dissabte 25 de març, nens i nenes es van convertir en artistes durant la sessió de Tintín i el llac dels taurons.  

Un cop acabada la projecció es va organitzar un concurs de dibuix-còmic on els infants, inspirats per la pel·lícula, van dibuixar un còmic de quatre vinyetes. Totes les filmoxiques i filmoxics que ens van regalar les seves creacions van participar en el sorteig de dos packs familiars per anar a l’Aquàrium de Barcelona.  

Us recordem que aquest mes d’abril estrenem nou cicle. Aquesta vegada ens endinsarem dins del món dels Universos que s’inicia amb la projecció de Wall-E el dissabte 1 d’abril a les 17:00 h. L’entrada és gratuïta amb el carnet FilmoXica. Les sessions es faran els dissabtes i diumenges durant els mesos d’abril, maig i juny. Esperem que ens pugueu acompanyar en aquest viatge!  

Més informació a www.filmoteca.cat

Deixa un comentari