Site icon Serveis Educatius Filmoteca

Filmoruta

“Com explica una pel·lícula dels anys cinquanta el present del Raval? Com s’interpreta avui un film rodat fa vint anys? Quins diàlegs s’estableixen entre la representació cinematogràfica i les realitats del barri?” 

Amb aquestes preguntes s’inicia la ruta geo-reflexiva que la Filmoteca ha articulat com una de les darreres propostes didàctiques que abracen el barri com a centre d’aprenentatge. Aquest itinerari esdevé una xarxa de connexions entre la història del raval, del cinema català i de la Seu del cinema a Catalunya. 

Aquest recorregut, creat amb la participació de diferents entitats, veïns i veïnes del barri s’enriqueix amb l’acompanyament que LaLaberinta proposa eventualment. La Fimoruta, a més de formar part de l’oferta habitual del programa Filmoteca per a les escoles, es reactivarà pròximament com a sessió especial per a professorat de secundària. En qualsevol cas, tots i totes les visitants de la Filmoteca que vulguin explorar la ruta lliurement poden trobar els mapes al hall de l’entrada. 

Exit mobile version