Taller a càrrec de l’alumnat de l’escola La Salle Comtal en el programa “Apadrina el teu equipament”

El darrer 8 d’abril, un grup d’alumnes de 4rt de la ESO de l’escola La Salle Comtal que han col·laborat amb la Filmoteca des de principis d’any en el projecte Apadrina el teu equipament, van dinamitzar un taller i gimcana inspirada en la pel·lícula d’anime La Ponyo al penya-segat (Hayao Miyazaki, 2008). El projecte Apadrina el teu equipament, nascut l’any 2013, és una iniciativa que impulsa col·laboracions entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del barri del Raval de Barcelona per desenvolupar projectes dins el currículum acadèmic i al llarg del curs escolar. Amb la missió d’oferir un servei comunitari i, alhora, aprendre a desenvolupar i materialitzar un projecte propi, els alumnes van plantejar una activitat adreçada a nens i nenes de P4 de la seva mateixa escola. L’activitat va ser pensada i elaborada pels alumnes durant el transcurs de cinc mesos amb la guia i cooperació dels Serveis Educatius de la Filmoteca. El taller es va dur a terme en diferents espais de l’edifici de la Filmoteca i la Plaça de Salvador Seguí, on es van dinamitzar diferents activitats que exploraven els temes tractats a la pel·lícula sobre consciència mediambientalfeminisme amb els més petits. 

Deixa un comentari