Visita de l’alumnat de Belles Arts de la UB a la Filmoteca i xerrada de Perejaume

El darrer 24 de febrer, l’alumnat de quart curs de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona va visitar la seu de la Filmoteca de Catalunya al barri del Raval amb especial atenció a l’exposició “Donar Cabuda/ Perejaume” de Perejaume, oberta fins el 30 de març. Durant la visita, les alumnes van poder veure els diferents espais de l’equipament, així com conèixer les tasques que es duen a terme per a la conservació i difusió del patrimoni cinematogràfic, de la mà de l’Ana Camps de Serveis Educatius i la Núria Expósito de l’Àrea d’Exposicions. 

Després de la visita per la Biblioteca, les sales d’Exposició i les sales de projecció, l’alumnat va assistir a una xerrada i posterior col·loqui amb Perejaume. Les alumnes van poder endinsar-se en la seva obra a partir d’un diàleg obert amb l’artista sobre la seva trajectòria i la seva línia de treball entorn a la imatge i la paraula: el respecte a les imatges, l’estalviar-ne l’ús i l’abús, el viure fora i dins de la paraula, l’experiència poètica, la quadricromia, Miró, l’horitzó, el món, el cant, la distància, l’espai i la vida.

La sessió va finalitzar amb la projecció en 16mm de Séchage (1998) d’Érik Bullot i Perejaume.

Deixa un comentari