Visionat del documental “En Construcción” amb l’institut Miquel Tarradell

El 30 de novembre, els alumnes de primer de Batxillerat de l’institut Miquel Tarradell del barri del Raval van poder gaudir de la projecció del documental “En construcción” de José Luis Guerín a la Sala Laya de la Filmoteca. L’activitat està emmarcada en el projecte propi de l’institut El Raval: Les transformacions d’un Barri. A través de la mirada incisiva i empàtica de Guerín, l’alumnat va poder veure quins canvis urbanístics i socials es van dur a terme fa 20 anys al Raval, i com el barri ha canviat fins el dia d’avui. La sessió va anar acompanyada d’un petit col·loqui amb l’Ana Camps, dels Serveis Educatius, on es van posar en comú reflexions cinematogràfiques com la importància de la mirada del cineasta, la posició de la càmera, els sons ambient, la tria de personatges… A més, es va compartir quines similituds i diferències havien trobat entre el Raval d’abans i el Raval actual, on hi viuen.

Des de l’institut han explicat la seva experiència a la Filmoteca en el proper enllaç! Gràcies per haver vingut, us esperem aviat a la Filmoteca!

Deixa un comentari