Taller d’experimentació cinematogràfica: Vivim el barri

A principis de setembre del 2021, un grup de 15 joves del barri del Raval o vinculats a associacions o entitats del barri es van trobar a la Filmoteca per a descobrir el procés de la creació cinematogràfica sota la premissa: Vivim el barri. En col·laboració amb la Fundació Tot Raval i amb la dinamització de la cooperativa La Selva, el grup de joves entre 16 i 20 anys van desenvolupar tres peces audiovisuals on van explorar les maneres de narrar-se a elles i reflexionar sobre el barri, el cinema i la vida a partir del treball col·lectiu

Durant els vuit dies del taller, els nois i noies participants van viure els processos de l’elaboració d’un curtmetratge documental – guió, localitzacions, rodatge, muntatge, banda sonora – amb la visita i l’acompanyament de tres cineastes: Júlia de Paz, Dami Sainz i Antonio Trullén.  

Els tres curtmetratges resultants es podran veure a la Filmoteca en una sessió especial dins la celebració dels 10 anys de la Filmoteca al Raval el febrer de 2022 i en el marc del cicle Dies Curts. Enllaçat a continuació i al Youtube de la Filmoteca, trobareu el making of del taller amb fragments dels processos de creació i amb els testimonis de les participants.

Podeu trobar més informació a la pàgina web de la Filmoteca!

Deixa un comentari