Llums i ombres al barri: Teatre d’ombres al Festival Raval(s)

En el marc del Festival Raval(s), els Serveis Educatius de la Filmoteca amb la companyia de teatre El Gecko con Botas i la Biblioteca de St Pau Sta Creu, han organitzat una sèrie de tallers on els grups participants han creat un espectacle de teatre d’ombres. L’escola INS Milà i Fontanals, el Taller Sant Jordi i el grup Menjallibres han sigut les encarregades de donar vida a la peça audiovisual “Un cop a l’any” amb la creació de titelles i atrezzo fet pels infants, gent gran i joves del barri.


Les tres sessions es van dur a terme a la Biblioteca de Sant Pau-Santa Creu, i van prendre com a fil conductor la temàtica del festival d’aquest any: “la lluita contra el canvi climàtic a nivell local”, explicant-nos quina és la situació del barri en relació al medi ambient.


L’espectacle, adreçat a tots els públics, neix arrel de les reflexions de l’alumnat del barri sobre quins son els reptes col•lectius que s’han de superar per ser més sostenibles al Raval. Podeu veure el vídeo de l’espectacle enregistrat en el següent enllaç!

Deixa un comentari