Taller de collage inspirat en Chris Marker

En el marc de l’exposició “Són les sis a tota la terra” de Chris Marker, els passats 16 i 29 de setembre vam celebrar el taller de collage Cinétracts/Cinecollage a la Filmoteca de la mà de l’artista Marina Siero

La polifacètica trajectòria i la mirada trencadora de Marker han sigut les fonts d’inspiració d’un taller on els participants s’han deixat portar per la imaginació experimentant amb colors, cartolines, retalls de fotografies, diaris i revistes.

Des del taller hem pogut emprendre un viatge per explorar un món canviant amb tècniques que empenyen a la creació des de la reinterpretació del que tenim a l’abast.

El taller ha sigut el tancament perfecte d’una exposició que ens ha permès endinsar-nos en la mirada creativa de Marker; un artista que ens ha fet descobrir territoris desconeguts a través de nombroses formes d’expressió.

Deixa un comentari