Aula de Cinema 2021-2022

Després de vint anys donem peu a un nou curs d’Aula de Cinema, un projecte que complementa la docència en diverses universitats i escoles i que ofereix un espai per a recórrer la història i l’evolució del cinema a través d’una mirada ampla, polièdrica i diversa.

La programació d’aquest any pretén explorar els marges del cinema i la perifèria dels cànons estipulats com els oficials. Altres mirades a la història del cinema són possibles de la mà d’autores, cinematografies i estils de representació que evidencien la diversitat de l’art.

Les sessions es complementaran amb espais de debat que dotaran l’alumnat i els espectadors d’eines per indagar en la natura dinàmica i heterogènia del cinema.

Juntament amb els espais de diàleg, una de les altres novetats d’enguany és la participació d’un grup d’alumnes de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona en la programació complementària d’alguna de les sessions.

Deixa un comentari