Descobrint la Filmoteca amb l’Escola Tiziana i Catakrac

El passat 19 de novembre de 2019, l’Escola Tiziana de Tiana va realitzar una Visita a la Filmoteca de Catalunya, dinamitzada per la Cooperativa Drac Màgic. Gràcies al reportatge del programa Catakrac de Btv podeu conèixer tot el que van viure en aquesta activitat que permet conèixer què és i què es fa en una Filmoteca, descobrir aparells cinematogràfics de diferents moments de la història, reflexionar sobre els diferents formats i finalment gaudir d’una pel·lícula de Buster Keaton, voleu saber quina? Descobriu les impressions i explicacions de l’alumnat a partir del minut 11:12.

Visites com aquesta estan emmarcades en el programa Filmoteca a les Escoles. Per a més informació, consulteu el programa del curs 2019-20 clicant aquí.

Deixa un comentari