Gràcies

2012-05-07-11.23.27-225x300Acaba el curs i a Filmoteca per a les escoles també arriba el moment de fer balanç. Ha estat un any intens: el primer amb una oferta que abastava el període escolar complet i en el que finalment hem pogut estrenar les noves instal•lacions de la Filmoteca al Raval. Uns mesos durant els que hem treballat nous formats d’activitats, hem après i hem intentat millorar amb l’ajuda dels suggeriments que ens vau fer arribar el curs passat.

Tota aquesta feina ha donat els seus fruits: més de 5000 assistents, 10 sessions desdoblades i moltes altres exhaurides. Uns resultats que valorem molt positivament per a un programa que va començar la seva trajectòria fa molt poc, a finals del curs 2010-11. Tot i això, el nostre balanç va més enllà de les xifres: som un projecte jove però encetat amb molta il•lusió, i no podem fer res més que agrair la resposta obtinguda.

Moltes gràcies, doncs, a tots i totes les docents per confiar en nosaltres, a les entitats que col•laboren amb la Filmoteca per tirar endavant aquest programa i, sobretot, als nens i nenes que ens han visitat i que donen sentit a la nostra feina. Tots junts seguirem fent créixer Filmoteca per a les escoles.