Fent els deures

Tot coincidint amb el final de curs, el passat 23 de maig la sala Laya de la Filmoteca es va omplir de mestres i d’altres professionals de l’educació que assistien a la tercera sessió anual del Consell de Coordinació Pedagògica de l’IMEB del qual la Filmoteca de Catalunya forma part.

La primera part del matí, reservada a les entitats membres del Consell, va centrar-se en l’exposició del treball realitzat per les diferents comissions temàtiques, així com dels projectes previstos de cara al futur. A la segona part del matí es va celebrar el Consell Obert, al qual es van incorporar els docents interessats i amb qui vam poder reflexionar entorn a la pedagogia del cinema amb la conferència de Ramon Breu, coordinador del projecte Cinescola, “El poder inspirador del cinema en les activitats educatives” . Seguidament Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, i Noemí Sas, responsable del Servei Educatiu, van presentar el projecte de l’oferta pedagògica de la Filmoteca per a les escoles, tot fent balanç dels darrers dos cursos i avançant alguns aspectes del programa del 2012-13.

Una visita a les instal•lacions de la Filmoteca va servir per tancar una intensa jornada de treball que va demostrar que s’estan fent els deures des dels diferents serveis educatius de les entitats del Consell.