Canvi de rotllo: preguntes amb resposta

El 26 i 27 de març vam veure The Kid, de Charles Chaplin, en dues sessions conduïdes per A Bao A Qu. Els diàlegs posteriors van ser molt enriquidors i van sorgir molts temes i preguntes: sobre les emocions, sobre el saber de l’espectador i els personatges, sobre el so, els plans i el muntatge… Vam parlar també de la pel·lícula com a suport, de la projecció i del canvi de rotllo.
I precisament en la sessió del dia 26 ens va quedar una pregunta sense resposta: quan era el canvi del 2n al 3r rotllo…? Ara la podem respondre: és precisament en la seqüència de la separació del nen i Charlot. El canvi de rotllo és just abans del primer pla de Charlot corrent pels teulats. Misteri resolt!
Sou una de les escoles que ens vau visitar? No heu vingut però heu treballat aquesta pel.lícula a l’aula? Us interessa aquest tema? Ja sabeu que aquí podeu publicar els vostres textos, comentaris i reflexions sobre The Kid i, també les vostres preguntes, és clar! Només cal que ens envieu un correu electrònic explicant la vostra experiència i la compartirem al bloc!