“Filmoteca per a les Escoles” a la Mostra de Recursos de l’IMEB

Com ja us havíem avançat, el passat 30 de juny vam prendre part a la mostra del Programa d’Activitats Escolars (PAE) organitzada per l’IMEB al CosmoCaixa, on es presentaven més de 4000 propostes pedagògiques per al proper curs a la ciutat de Barcelona.

Des del nostre  estand de la Mostra d’Entitats vam poder presentar el programa pel 2011-12 a tots els docents i a les altres entitats que es van interessar. A més, vam tenir l’oportunitat d’exposar el projecte de Filmoteca per a les Escoles en una xerrada posterior.

El nou programa va despertar molt d’interès i vam poder establir contacte amb altres entitats que treballen la pedagogia des de diferents aspectes. Sens dubte, una bona experiència per tancar el curs i començar el proper encara amb més ganes.

Gaudiu de la pausa estiuenca. Ens retrobem el proper curs!