Ja tenim el programa del curs 2011-12!

Després de la bona experiència de l’últim trimestre de curs, pel proper 2011-12  ampliem l’oferta a gairebé una cinquantena de sessions i passem de 3 a 5 entitats especialitzades en diferents àmbits de la pedagogia del cinema, que duran a terme un ambiciós programa ple de novetats.

El curs 2011-12 experimentarem amb nous formats, com el seguiment de pràctiques realitzades a l’escola via bloc,  i incorporarem nous temes transversals tractats  sempre des de l’òptica cinematogràfica. Així doncs,  passaran per la Filmoteca temes d’actualitat com la crisi econòmica (Inside Job), comptarem amb activitats relacionades amb diferents àmbits del currículum escolar (literatura, art o història -representada amb pel.lícules com Pa negre, en relació amb l’extens cicle de la Filmoteca dedicat a la Guerra Civil-), l’adolescència (Blog, Paranoid Park), les noves tecnologies (La red social) o  els rols de gènere (Nausicaä del Valle del Viento). Tot això sense oblidar les sessions sobre temes purament cinematogràfics com el pla, el muntatge, el guió o la importància de la banda sonora.

En base a l’experiència del curs anterior hem posat també especial cura a reforçar l’oferta de sessions destinades a Educació Infantil i al Cicle Inicial de Primària. Hem volgut també oferir una sessió destinada a docents on es donaran eines per a treballar el cinema a l’aula, i que creiem que completa l’oferta pedagògica en un nou aspecte. Podeu consultar el programa a la web de la Filmoteca. Us esperem!

Una resposta a “Ja tenim el programa del curs 2011-12!

Els comentaris estan tancats.