Filmoteca per a les escoles 2011 enfila la recta final

Imatge film
Foto extreta de: http://ves.cat/aC5F

La primera edició de “Filmoteca per a les escoles” encara aquest últim mes amb la programació per a Educació Infantil i Primària que ens presenta Modiband. Començarem el maig fent  un viatge per l’animació, on descobrirem els primers dibuixos animats d’Émile Cohl, l’animació d’objectes, les produccions en plastilina i els treballs d’animació més actuals.

Acabarem el curs parlant de natura: aquest 2011 ha estat declarat per l’ONU com l’Any Internacional dels Boscos i, aprofitant l’avinentesa, volem introduir-nos a un seguit de petites històries que giren al voltant dels boscos i de la relació que l’home hi manté, sempre des de l’òptica del cinema.

Més de 200 nens i nenes d’entre 3 i 10 anys s’han inscrit a aquestes darreres sessions del curs. Esperem que s’ho passin d’allò més bé!